Sprød kroket med saftig torsk og danske urter, serveret med urtemayo.
Caw´s hjemmelavet nugget af saftig marineret kyllingefilet vendt i panko, serveret med sauce tartare.
Stor crispy reje, serveret med chilimayo.
Okse-chorizo (pølse) svøbt i bacon
Lynstegt tun med citron/dildcreme og frisk dild på sprød crouton.
Rørt laksetatar vendt med skalotteløg, kørvel, sennep, creme fraiche og serveret i vol-au-vent.
Rosa stegt kalvetyksteg med estragoncreme og syltet rødløg, serveret på sprød crouton.
Rimmet kammusling med lime/ myntecreme og fennikel, serveret på sprød crouton.
Oksetatar med trøffelcreme, friteret kapers og serveret på sprød crouton.
Let tilberedt zucchini penslet med persille/ hvidløgsolie hertil aioli og frisk salat.
Marineret stegt portobello-svamp med pikant ostecreme.
Chokoladetrøffel vendt i kakao.
Rig chokolademousse lavet på mørk belgisk chokolade, toppet med karamelliseret hvid chokolade.
Pris 25 kroner pr. stk.
Min. Bestilling 10 stk. af samme slags